Jeugd Boulder 3 CDE , Sat, 05 Mar 2022 10:00:00 +0100, Neoliet Bolder, Rotterdam

Discipline: Boulder
League: 2022 JEUGD BOULDER CDE
Status: Processed
Description:


Let op! Deze wedstrijd is op zaterdag i.p.v. zondag!

Inschrijfcriteria:
Voor de aankomende boulderwedstrijden kunnen de top 30 deelnemers per categorie zich inschrijven voor de nationale wedstrijden. Dit is gebaseerd op de huidige competitie uitslag. Behoor je tot deze top 30 dan kun je vanaf nu je inschrijving. Val je buiten de top 30 dan kun je je helaas niet inschrijven. Neem eens een kijkje bij de Series. Een competitie in je regio waar je wordt onderverdeeld in verschillende klimniveaus.

Heb je jezelf aan het begin van het wedstrijdseizoen al ingeschreven?
- Behoor je tot de top 30 van je categorie en wil je graag deelnemen aan de wedstrijd dan blijft je inschrijving staan.
- Behoor je niet tot de top 30 van je categorie dan hoef je niks te doen en ontvang je het inschrijfgeld (binnen twee werkweken) terug.

Heb je bij de vorige wedstrijden niet deelgenomen door een blessure of IFSC-wedstrijd, maar ben je van mening dat je thuis hoort in de top 30 van je categorie? Vraag dan dispensatie aan bij de dispensatiecommissie. Meer informatie over de procedure kun je hier vinden.

30+ regeling
Indien deelnemers die in de top 30 staan zich niet inschrijven 'rekken' we de lijst op. Dat wil zeggen: als 5 klimmers zich niet aanmelden dan zijn ook de nummers 31 tot en met 36 welkom. Wil je gebruik maken van deze top 30+ regeling? Vul dan voor de sluiting van de inschrijving dit formulier in. Je ontvangt uiterlijk de woensdag voor de wedstrijd een reactie. Na de sluiting van de inschrijving wordt per categorie gekeken hoeveel deelnemers worden toegevoegd.

Wedstrijdgebied:
Het wedstrijdgebied wordt uitsluitend toegankelijk voor deelnemers en de toegewezen coaches. Coaches dienen zich via het WAS aan te melden voor het einde van de inschrijfdatum. Elke deelnemer heeft recht op één coach. Deze coach is aangesloten bij een boulderhal als trainer/coach of is een erkende trainer door de NKBV. Deelnemers die geen trainer of coach hebben, en één van hun ouders als coach mee willen. Kunnen hiervoor vrijstelling aanvragen voor seizoen 2022 bij de wedstrijdcoördinator via een mail naar wedstrijden@nkbv.nl.

Met deze verandering wil de NKBV de NJBC een nog formeler wedstrijdformat geven. Tevens willen we deelnemers stimuleren om zich aan te sluiten bij een trainingsgroep om zo een nog betere voorbereiding te krijgen op de NJBC. Voor het seizoen 2022 is er gekozen voor een overgangsjaar zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om aan de verandering te wennen en zich aan te sluiten bij een trainingsgroep.

Wedstrijdformat:
De wedstrijd bestaat per wedstrijdcategorie uit één ronde met per categorie 10 flash boulders. Per boulder mag je maximaal 5 pogingen doen. De definitieve rondetijd wordt op de wedstrijddag mede bepaald door het aantal deelnemers per startgroep.

Aan deze wedstrijd kunnen drie leeftijdscategorieën meedoen: Jeugd C [2009 en 2010], Jeugd D [20011 en 2012] en Jeugd E [2013 en 2014]. Jongens en Meisjes vormen per leeftijdscategorie een eigen wedstrijdcategorie, in totaal zijn er 6 wedstrijdcategorieën.

Het tijdschema is als volgt:
10:00 uur Boulderhal open en aanmelding open
10:30 uur Sluiting aanmelding categorie Jeugd D + E
11:00 uur Start categorie Jeugd D + E
12:15 uur Einde categorie Jeugd D + E
12:30 uur Prijsuitreiking Jeugd D + E

12:15 uur Sluiting aanmelding categorie Jeugd C
12:45 uur Start categorie Jeugd C
14:15 uur Einde categorie Jeugd C
14:30 uur Prijsuitreiking Jeugd C

Voor alle onder auspiciën van de NKBV georganiseerde wedstrijden geldt dat:
- De deelnemers lid moet zijn van de NKBV of een andere landelijke bond aangesloten bij de IFSC.
- De deelnemer over een toepasselijke verzekering beschikt.
- De deelnemer akkoord gaat met het dopingreglement.

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt voor alle deelnemers €17,50,-. Deze wedstrijd valt onder wedstrijd seizoen 2022.
Op de hoogte blijven van het laatste wedstrijdnieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief wedstrijdsport.

Meisjes D

The competitionresults are not public.

Meisjes E

The competitionresults are not public.

Meisjes U14

The competitionresults are not public.

Jongens D

The competitionresults are not public.

Jongens E

The competitionresults are not public.

Jongens U14

The competitionresults are not public.